Harrie Wiering kwam in de ring met Bandit Gln Z, een nakommeling van Balou Du Rouet. Deze combinatie wist de tijd te stoppen op 66.14 seconden en lieten hiermee de Amerikaanse Chloe Reid achter zich. Deze amazone reed Crossover 4 (v. Cascadello) rond in 66.55 seconden. Rene Dittmer kwam op de derde plaats terecht met een tijd van 69.14 seconden met het paard Mythos 89 (v. Cascadello I). 

Gevolgd door Tobias Meyer die had onder het zadel Baron Z H (v. Bacardi-Rhum De Muze) met een tijd van 69.77 seconden. Kim Emmen kwam hier ook in de prijzen terecht. Deze nederlandse amazonde stopte de klok in 72.13 seconden met haar Numero Uno afstamming Tsh First Edition. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Bij de vijf- en zesjarige paarden was het Kim Emmen opnieuw die voor de overwinning ging. De amazone reed haar Lady Angeles (v. Los Angeles) opnieuw met de snelste tijd van 61.34 seconden rond het parcours. Hiermee liet ze Marcus Ehning met bijna 4 seconden verschil achter haar. De Duitser kwam in de ring met zijn Cornado I afstamming Cia 5 en stopte de klok op 65.38 seconden. De derde plaats was voor Kaya Lüthi, deze Zwitserse amazone reed Califee 3 (v. Calido I) rond in 66.11 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd met Harm Wiebusch met Melypso Blue PS (v. Messenger) in 67.55 seconden en Kellie Allen met Escobar De Kreisker (v. Kannan) in 68.23 seconden. 

Klink hier voor alle resultaten. 

CSI2* Kleine Tour - 1m30

1. Lara-Marie Juraske - Good Live (v. Goldwing)

2. Michael Wensing - Vulkana 5 (v. Vulkano) 

3. Kyujin Lee - Olivia La Sweet (v. Oklund)

4. Yann Chartier Capitaine - Pluto 75 (v. Plot Blue) 

5. Eoin Mcmahon - Conan Doyle (v. Con Chello) 

Klik hier voor alle resultaten.