De pony Grand Prix in Wierden werd gewonnen door Tatiane Mauree voor Engeland die de winst wist op te strijken met haar pony Horseabout Zibu (v Templebready Fear Bui) in een tijd van 33.19 seconden. De tweede plaats was voor Joyce Wolters in een tijd van 33.50 seconden met Karl Van Orchid's (v. Kanshebber). Brons was voor Hannah Barker ook voor Engeland in een tijd van 34.17 seconden met Ammanvalley Santino (v. Cruglwyd Sant). 

Magnus Schmidt eindigde op de vierde plaats met An Angel en Claudia Moore vijfde met Elando Van De Roshoeve. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de Grand Prix 1m30 was het Naomi Himmelreich die de snelste foutloze barrage neerzette. Deze Duitse amazone reed met Cornet's Adel (v. Cornet Obolensky) en stopte de tijd in 33.41 seconden. Gevolgd werd ze door Nick Nanning met Bandia (v. Clinsmann 2) in 33.73 seconden. Alicia Bocken vervolledigde de top drie met een tijd van 36.05 seconden met haar paard Dagma (v. Tangelo Van De Zuuthoeve). 

Plaats vier en vijf was terug voor Duitsland met Paula Pahl en Easy kolibra Mo (v. Espatako) in 36.13 seconden en Carlotte Stuppi met Asterix (v. Toulon) in 32.03 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de small tour op 1m40 hoogte was het de Ier Jason Foley die naar de overwinning sprong. Hij kwam in de ring met Castelfield Cass (v. Cassidee) en zette een scherpe tijd neer van 57.64 seconden. Jodie Hall Mcateer kwam op de tweede plaats met een tijd van 62.26 seconden met haar paard Hello M'lord (v. Krake Ask). De top drie werd vervolledigd door de Deense amazone Clara Hallunbaek met Hh Best Buy (v. Baloubet Du Rouet) in 72.37 seconden. 

Gevolgd door de Duitse Sönke Fallenberg op de rug van Vescovino (v. Valentino 240) en Niels Bulthuis met Chicarito LS (v. Chapultepec). 

Klik hier voor alle resultaten.