In de 1.40m MT Final kwalificatie was het Charlotte Philippe die het Belgisch volkslied liet weerklinken. Met Godiva S was ze twee kleppers voor. Denis Lynch en Jorden van de Kruishoeve eindigden tweede, Marlon Modolo Zanotelli en Napoleon van den Dael derde. 

De beste Nederlandse prestatie stond op naam van Remco Been. Met Bridgetown Z eindigde hij vierde, voor Kathrin Müller en Ipanema 19. 

Ook bij de 7-jarigen ging Charlotte Philippe met de overwinning aan de haal. Dit keer kon ze daarvoor rekenen op Prestigieux du Bois Madame Z. Op het podium werd ze vergezeld door Nicolas Pedersen en Tailormade Calimocho op twee en Karin Martinsen met Tailormade Nils S op drie. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Juri Sokolovski met Edith en Frank Wagner met Denana. 

Kim Emmen en Kesmitt Dmh eindigden zesde, Joost Martens en Kick achtste.

In de GP1* kwalificatie kwam de beste Nederlandse prestatie van Mathijs van Asten. Met Sanvaja eindigde hij knap derde en moest daarbij Stefanie Breitenstein en Marlon Modolo Zanotelli voorzich dulden. Breitenstein reed Ultimate B naar de winst, terwijl Zanotelli met Eclair de Rouhet genoegen moest nemen met een tweede plaats.

Tenslotte sprong Kim Emmen met Koko Kannan Z en Quo Vadis naar top tien klasseringen bij de 5- en 6-jarigen. Joost Martens en Lando-N eindigden tiende. 

Klik hier voor alle resultaten.