Slechts vijf combinaties van de meer dan vijfendertig starters wisten foutloos te blijven in de eerste ronde. Olivier Philippaerts (BEL) en de 9-jarige Precious Dwerse Hagen (Cornet Obolensky) klokten de snelste tijd in de barrage, maar een balk op de grond hield het duo van de overwinning. Alleen Marc Dilasser (FRA) wist de balken in het zadel van de Mylord Carthago-merrie, Make my Day Z du Gevres, in eigen land overeind te houden.

Op de derde plaats eindigde de Fransman Aurelien Leroy met Croqsel de Blaignac (Ugano Sitte). De top vijf werd verder aangevuld met Belgische fokproducten. Kosmo Hof Ter Boone (Arko III), gefokt door Johan Vandamme en Marleen Covereur, eindigde op de vierde plaats met LGCT Grand Prix van Parijs 2024 winnares Jeanne Sadran. De BWP-hengst Le Coultre de Muze (Presley Boy) behaalde de vijfde plaats onder Philippe Rozier.

Een stralende Marc Dilasser sprak over het winnen van de laatste 5* wedstrijd van de 2024 editie van de Longines Global Champions Tour. Hij zei: “Het is geweldig om te winnen voor een Frans publiek, en de Longines Paris Eiffel Jumping, Longines Global Champions Tour, is een van de beste shows in Frankrijk!”

Make my Day Z du Gevres is pas negen jaar oud, en Dilasser voegde daaraan toe: “Dit is de eerste grote 5* wedstrijd voor mijn merrie, en ik ben zo trots op haar.”