Maikel van der Vleuten rekende op de 12-jarige Elwikke en bleef met de dochter van Eldorado vd Zeshoek keurig van al het hout af. Hun ronde was goed voor de negende plaats. Kim Emmen kon individueel net niet scoren na haar foutloze rit met Inflame GO (Namelus R) maar zorgde met de KWPN'er wel mee voor de voorlopig tweede plaats van de Cannes Stars. 

Met de 12-jarige sBs'er Great Britain V (Nabab de Reve) was Jérôme Guery de op één na snelste om het 1.55m hoge parcours foutloos af te werken. Enkel Frankrijk's Simon Delestre was voor eigen publiek sneller in het zadel van de Zangersheide ruin Dexter Fontenis Z (Diarado). Het podium werd afgewerkt door de sBs ruin Igins du Seigneur (Inshallah de Muze) onder plaatselijke ruiter Edward Levy, die bijna drie seconden meer nodig hadden dan de nummer één en twee. 

Voor Nicola Philippaerts zat H&M Luna van't Ruytershof Z (Levisto Z) onder het zadel. Met de 12-jarige merrie was ook hij op geen fout te betrappen en werd vijfde! Met twee honderdsten verschil moesten zij de BWP merrie H5 Kastelle Memo (Thunder vd Zuuthoeve) met Eduardo Pereira De Menezes voor hen dulden. 

Resultaten