In de 1.35m rubriek was er geen houden aan de Belgische amazone Marthe Heudens. Ze wint zo voor de tweede dag op rij. Samen met Jan Vermeiren's negenjarige hengst, Nashville van de Kleinheide (Thunder vd Zuuthoeve) , bleef ze minder dan een seconde voor op de LJ-Leathers-ruiter, Loewie Joppen met onder het zadel de dochter van Cardento, Candy Holiday. Het podium van deze proef werd afgewerkt door Carlos Cremona en Jota E Cash Win.

Net buiten het podium sprong Guido Hornesch voor eigen publiek naar de vierde plek. In het zadel van Nailah (Kannan) bleef hij Alexander Vincentius met Jezebel W (Arezzo VDL) voor. Romy Ijbema en Idon Vera volgden op de zesde plek.

Loewie Joppen sterkhouder in 1.40m Prijs Jos Lansink

In de 1.40m prijs Jos Lansink strandde het volledig podium op minder dan een halve seconde verschil van elkaar. Nicolas Toro zette de snelste chrono met de 10-jarige KWPN-ruin, Hasta La Vista Vdp (VDL Zirocco Blue). Op het podium volgde Omer Karaevli met de negenjarige Istinov (Ustinov) voor André Americo De Miranda met onder het zadel de 11-jarige Gemke.

Net buiten het podium loodste Loewie Joppen zijn Important Style VK (Falaise de Muze) foutloos naar de negende plek. Harrie Smolders volgde met Escape Z (Emerald) op de tiende plek.

Alle resultaten