Samen met de 8-jarige Carina Z (Carthino Z) snelde Morsink naar de winst met ruim vier seconden voorsprong op Bertram Allen met de 10-jarige zoon van Cornet Obolensky, Mikias Vd Bisschop. De Nederlandse deelnemers domineerden verder de top vijf.

Daan van Geel sprong met de negenjarige Idaloma (VDL Zirocco Blue) naar de derde plaats voor Gerco Schröder met de dochter van Gitano, New Star vd Berghoeve.  Op de vijfde trede strandde Hessel Hoekstra in het zadel van de 12-jarige Famariloma (Azteca VDL).

Tom Schellekens wint 1.40m Small Tour

In de 1.40m zorgde Tom Schellekens voor de tweede thuiszege. Samen met de 9-jarige Isabel (Captain Cooper) bleef SChellekens ruim één seconde voor op Berber Dijkman met Imoya Dice. Het podium van deze rubriek werd afgewerkt door Niklaus Rutschi met Baloubelle Ch (Baloubet du Rouet).

Gert-Jan Bruggink sterkhouder in de 1.40m

Eerder moest Gert-Jan Bruggink twee internationale combinaties voor zich dulden in de CSI2* 1.40m rubriek. Matt Garrigan snelde in deze proef naar de winst met de 11-jarige Baccarat Du Tertre (Putch Des Isles). De Britse amazone, Sally Hopkinson volgde met Fadograaf (Vigaro) voor Gert-Jan Bruggink met de achtjarige Vigalio Sho Z (Vigo d'Arsouilles).

Alle resultaten