Charles Berron en Copain de Picobello Z (v. Cicero Z Van Paemel) bewezen de sterksten te zijn vandaag en schreven deze Grand Prix op hun naam. Het duo zette in de jump-off de te kloppen tijd neer van 30,57 seconden. Brayen Brata-Coolen en Castello H (v. Casall) zaten Charles op de hielen maar kwamen er net en finishten in 31,88 seconden. Lindsey Lebens en Diamantina D (v. Diamant de Semilly) reden over de meet in 32,13 seconden en eindigden hiermee derde. 

Tobias Luikens (Jaccobantos) volgde op de vierde plaats. Markus Brinkmann (Pikeur Callas) nam genoegen met een vijfde plek. 

Tenslotte zorgden zowel Emmo Bocken (Icarus) als Kessy van Berlo (Fostara) en Amber Fijen (Dali Van 'T Prinsenveld) voor nog Nederlandse klasseringen. 

In de CSI2* 1.40m ontknoping was het Emma Bocken (Rinken Z) die met een zesde plaats voor de beste Nederlandse prestatie wist te zorgen. Daarnaast sprongen ook Albert Zoer (Florian), Noëlle van der Velde (Haricot Verts) en Ruben Romp (Hanouk V) maar ook Patrick Lemmen (James Blond) en Bart van der Maat (Je Happy Lina) knap in de kijker. 

Uiteindelijk mochten ook Jesse Berkers (Aragon Happhira) en Maureen Bonder (Clindoeil A Mormouliin) plaatsnemen in de top vijf van de CSI1* 1.25m rubriek. Andere Nederlandse klasseringen waren er hier nog voor Anne van der Torre (Jewel's Jagermeister), Kessy van Berlo (Kaboom) en Elisabeth Jukema (Nelleke van de Meilegem Z). 

Klik hier voor de resultaten.