Nieuwenhuis kon rekenen op Iletto (v. I M Special de Muze) om in 56,02 seconden naar de overwinning te rijden. De Ier Sven Joseph Hadley nam genoegen met de tweede plaats. Hij reed met Topspin (v. Zento) in 56,87 seconden de tweede beste tijd. Maxine Gaelens vervolledigde het podium met Nobless Royale (v. Kannan) in een tijd van 57,46 seconden. 

Enrico van Manen (Good Quality TN) zorgde voor een andere Nederlandse top tien klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* 1.35m proef liet Nederland ook van zich horen. Daar kon Milan Morssinkhof voor zorgen. Hij reed met Checkpoint Chacco (v. Chacco-Blue) het podium op en noteerde de derde beste tijd van 58,18 seconden. Winst was er voor de Ier Sven Joseph Hadley die met Garryduff Jar Of Hearts (v. Zandeur) er al een uitstekend weekend heeft opzitten. Hij noteerde de beste tijd van 56,90 seconden. Thibeau Spits nam met Javanna Van De Torredreef (v. Wandor Van De Mispelaere) de tweede plaats voor zijn rekening met 57,74 seconden. 

Anouck de Ruijter (Jones) werd vierde. Jaime Marsh (Jewel's Chrystal) nam de vijfde plaats in. 

Andere Nederlandse top tien klasseringen waren er voor Tom Van Schipstal (Ivanhoe), Tamara Van Manen (Incredible), Tom Schellekens (Infinity) en Pam Nieuwenhuis  (Golden Boy V). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden reed Tom Schellekens (L-Dora van de Zietfort) naar de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.