In de finale voor de zevenjarige paarden vond de ontknoping plaats over een hoogte van 1.40m. Daar wist Alexander Housen de ereronde te leiden. Met O'Neal Van 'T Looverijck (v. Canabis Z) reed hij in een razendsnelle 26,02 seconden naar de eerste plaats. De tweede beste tijd werd gereden door Laura Monier en Attaque (v. Armitage 2) die 28,36 seconden nodig hadden om een foutloze tweede fase te rijden. Emma Bocken en Kadessa Z noteerden een tijd van 29,96 seconden en werden derde. Het duo klasseerde zich zo als de beste Nederlandse combinatie. 

Charles Berron (Add Picobello Z) werd vierde. De Italiaan Michael Cristofoletti (Nutcraker) mocht de vijfde plaats mee naar huis nemen. 

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de vijf- en zesjarige paarden kon Patrick Lemmen rekenen op Pillar G (v. Thunder Vd Zuuthoeve) om een vijfde plaats te bemachtigen.

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Tobias Luikens (Natural Picobello Z) en Beau Schuttelaar (Karona). 

Alexander Housen won de proef met Fides du Mas Garnier (v. Con Air) in 27,21 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* 1.40m/ 4.45m rubriek konden we rekenen op Demi van Grunsven om naar een vijfde plaats te rijden met Hucinta (v. Namelus R). 

Winst in deze proef was er voor Alexa Stais en Lucato Mad JO (v. Ludwig AS) met een tijd van 36,97 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.15m rubriek reed Fleur Jongejans met Jarabel Star K (v. Big Star Jr KZ) naar een knappe derde plaats met een tijd van 26,14 seconden. 

Marie van Cauwenberghe reed met F.D. 104 A Ter Linden (v. Forever d'Arco Ter Linden) naar de overwinning in 25,03 seconden. 


Klik hier voor de resultaten.