In de CSI2* Grand Prix kwalificatie verzekerden zowel Siebe Leemans als Leopold van Asten een Nederlands succes. Toch kleurde de eindzege Iers. Tom Wachman reed uiteindelijk naar de winst met I'm Here (Carambole). Op het podium volgde Siebe Leemans met de 8-jarige KWPN-ruin, Kobalt (Harley). Eerder won het paar al in Valkenswaard.

Landgenoot Leopold van Asten plaatste zich op de derde trede van het podium. Van Asten loodste zijn 16-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco-Blue), foutloos naar de derde plek. In het zadel van VDL Groep Elegant Hero Z (Echo van 't Spieveld) plaatste van Asten zich ook op de vijfde plaats.

Lars Kersten eist 4* podiumplaats op

Opnieuw was het Ierland dat zegevierde in de 4*-rubriek, maar dit keer was het Cian O'Connor die triomfeerde. O'Connor, de gerenommeerde Ierse ruiter, had zich een tijdlang gericht op de uitbreiding van zijn bedrijf, maar het lijkt erop dat hij nu ook weer beschikt over een indrukwekkende stal met getalenteerde paarden. Een van die getalenteerde paarden is Innisfree (v. Iron Man van de Padenborre), een tienjarige merrie, waarmee O'Connor in een overtuigende tijd van 31.37 seconden naar de overwinning reed.

Lars Kersten eindigde als tweede, met alleen Kamal Abdullah Bahamdan voor zich. Kersten stuurde Hallilea (v. Zirocco Blue) foutloos door het parcours, maar had 33.55 seconden nodig om dit te doen. Bahamdan deed het net iets sneller en voltooide hetzelfde parcours met zijn paard Kwikly (v. Grand Cru vd Vijf Eiken) in slechts 32.22 seconden. Eric Ten Cate, Kevin Jochems en Bas Moerings behaalden ook top tien noteringen. Ten Cate voltooide het parcours in 35.18 seconden met Horsedeals Notre-dame Van 't Roosakker (v. Echo van T Spieveld). Jochems behaalde opnieuw de zevende plaats, maar dit keer met Casillas Van De Helle (v. Casall). Moerings reed eveneens foutloos met Jesther (v. Cardento) en maakte daarmee de top tien compleet.