Winst was er voor Rodrigo Giesteira Almeida met zijn nieuwe aanwinst Chany G (v. Eurocommerce Washington) met een tijd van 59,14 seconden. Zilver was er voor Julio Arias Cueva en Tamino Az (v. Tsar Hero) die in 64,70 seconden de klok aftikten. Kim Emmen hield de Nederlandse eer hoog en snelde naar een derde plek met Catoo-Lavall (v. Catoo) in 64,85 seconden. 

Pauline Broucqsault (Dolce d'Epic) en Dominika Gaalova (Largo van de Molenhoek) werden vierde en vijfde. 

Tenslotte waren er in deze rubriek nog andere Nederlandse klasseringen voor Hendrik-Jan Schuttert (Zephyr), Jeroen Dubbeldam (Check me & Quinn) en tot slot wederom voor Kim Emmen (Qi Dao NH). 

Doron Kuipers naar zilver in Small Tour 

Ook de CSI4* 1.30m Medium Tour zag Nederlanders in het klassement verschijnen met Doron Kuipers (Isidoor) op de tweede plaats en Tamara Klop (Gaudi vd Molendreef Z) op vijf. Eric Jr van der Vleuten (Charmeur des Terdrix Z) en Kim Emmen (Jealousy) werden zevende en achtste. Frank Schuttert (Farmers Girl HS) hield de Nederlandse eer hoog in de CSI4* 1.50 Big Tour hoofdrubriek van de dag met een elfde plek. 

In de CSI4* 1.40m Small Tour zorgde Aniek Diks (Greenday) voor een Nederlandse top tien klassering. Geert van Asten (Just me) eindigde in de top vijftien. Gerco Schröder (I Will Be Famous) eindigde tiende in de CSI4* 1.45m Medium Tour. Hendrik-Jan Schuttert (Lopez T) en Eric van der Vleuten (Dreamland) sprongen naar een top twintig plaats. Manon van der Sluis (Kornet d'Amour VVD) werd elfde in de CSI4* 1.30m Small Tour. 


Klik hier voor de resultaten.