Voor deze overwinning kon Jens van Grunsven rekenen op Greatlight VDL (v. VDL Zirocco Blue). Het duo kwam in de barrage als laatste aan de start en er was al enorm snel gereden. Ze wisten dus wat hen te doen stond en gingen pijlsnel door het parcours. Ze finishten in 37,14 seconden en konden de tijd van Tom Schellekens verbeteren met zes honderdsten. Zo schreven zij de proef op hun naam na een zeer spannende ontknoping. 

Schellekens zat er dus erg dichtbij maar het mocht niet zijn. Met Fiarabo (v. Diarado) eindigde hij uiteindelijk op een verdiende tweede plaats in 37,20 seconden. Hani Kamal Raji Bisharat vervolledigde met Chatinue (v. Chacco Blue) de top drie. De Belgische Dimme D'Haese nam met Armani (v. Namelus R) de vierde plaats voor zijn rekening. De vijfde plaats was eveneens voor Nederland dankzij Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Galetto (v. VDL Zirocco Blue).

Tot slot konden Ruben Romp (Inflame GO), Joni Vollenberg (Andiamo van de Eijkhof Z) en Joy Lammers (First Boy B.B.) zich ook nog klasseren zonder dat ze de barrage gehaald hadden. 


Klik hier voor de volledige uitslag.