Bethany Vos mocht met Still Got ME (v. Follow ME) als allerlaatste combinatie aantreden en dat deden ze gelijk goed. Met een tijd van 28,75 seconden in de tweede fase was ze op de allerlaatste moment Siebe Leemans nog net te snel af. Leemans reed in het zadel van Orchid's Lonette (v. Kanshebber) in een tijd van 29,06 seconden naar het zilver. Marthe-Louize Dieu en Swarovski (v. Anydale Ron) vulden de top drie aan met een tijd van 30,00 seconden. 

Voor Zweden verzekerde Liam Nilsson (Crafty Colours) een vierde plek. Robin Vermeir (Ottawa V/H Verbrandgoed) vervolledigde de top vijf. 

Bethany Vos scoort ook in CSIP 1.05m 

In de CSIP 1.05m rubriek was het wederom Bethany Vos die de Nederlands eer hoog wist te houden. Winst was er in deze rubriek voor Fleur Volckaerts met Davino (v. Edinburgh) met een tijd van 29,18 seconden. Selma Hundborg Dresler en Burnbae Jack (v. Roan) volgden op twee met een tijd van 29,82 seconden. Bethany Vos scoorde met Bora Bora (v. Kantjes Ronaldo) nog een derde plek in 30,50 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren weggelegd voor Emiel Duchene (Moonfighter Machiavelli) en Abigail Wicks (Zodianne van de Doevenbree). 

Klik hier voor de resultaten.