Met nog maar enkele ruiters te gaan stond België op de tweede plaats met een totaal van 22,89 strafpunten. Frankrijk volgde op de voet met 22,98 op de teller. Ierland stond comfortabel op één met 9,74 strafpunten. Alle drie de landen hadden nog één ruiter te gaan vooraleer de medailles werden uitgereikt. 

Nederland stond met een totaal van 31,33 strafpunten alvast op de vierde plaats. Naast Boerekamp wist ook Emma Bocken foutloos af te werken met Kadessa Z (Kannan). Fleur Holleman kreeg naast een springfout op Faltic (Baltic VDL) ook een punt voor tijd aangerekend. Haar score werd bijgeteld doordat het schrapresultaat op Wesley de Boer's en Karin's (Baltic VDL) negen strafpunten werd toegepast. 

Leon Brutsaert was op Corleone Tour Vidal de laatste aan de start voor ons land. Voor de zoon van Mylord Carthago werden twee springfouten genoteerd, waardoor de eerdere vijf strafpunten van Evelyne Putters met Oberon Vdh (Thunder vd Zuuthoeve) opnieuw op de teller kwamen. Frankrijk zag een foutloze rit genoteerd worden en sprong zo over België naar de tweede plaats. Ierland behield, ondanks vier strafpunten voor Max Wachman en Kilkenny, de leiding. 

Finn Boerekamp voert het tempo in individuele tussenstand op

Finn Boerekamp heeft als enige al twee nulrondes kunnen noteren met Parfait vd Bisschop en staat met de dochter van I Am Moerhoeve's Star momenteel op vier genoteerd in de tussenstand! 

Resultaten