Scuderia 1918 Tobago Z nummer één in ranking WBFSH

Scuderia 1918 Tobago Z nummer één in ranking WBFSH

De 13-jarige Zangersheide hengst Scuderia 1918 Tabago Z (Tangelo vd Zuuthoeve x Mr Blue) werd nummer één in de ranking lijst van WBFSH voor April met 977 punten. 

De Zangersheide hengst werd gefokt door Jonas Bellemans en wordt op dit moment gereden door Daniel Deusser. De ranking is gebaseerd op FEI resultaten van oktober 2020 tot en met 30 april 2021. 

De tweede plaats met 655 punten ging naar de hengst Oak Grove's Enkidu (Bohsyra d'Auzay LA, Ensor vdh Pleville x Quidam de Revel), gefokt door Patrick en Laurence Blanckaert en gereden door de Mexicaan Nicolas Pizarro. De derde plaats met een nipte tussenstand van 645 punten ging naar de merrie Chacendra (Chacco Blue x Cento), gefokt door Gestüt Lewitz en gereden door Miguel Angel Torres Hernandez. 

Het beste stamboek is Selle Francais met 3477 punten, BWP kon de tweede plaats bemachtigen met 2870 punten, Hester, Jack vh Dennehof en Mumbai zijn de drie beste paarden van het BWP-stamboek. De derde plaats ging naar het stamboek van Hannoveraan met 2680 punten.