Voormalig KNHS-directeur Plandsoen komt met nieuw paardensportinitiatief

Voormalig KNHS-directeur Plandsoen komt met nieuw paardensportinitiatief
Samen met voormalig KNHS-hoofd opleiding Renée de Graaf heeft de voormalige directeur van de KNHS Rens Plandsoen nu een nieuw hippisch initiatief op poten gezet: de New Dutch Equestrian Club (Ndeclub).  Het initiatief moet vernieuwing brengen  in de landelijke paardensport.

WeAllRide is een een app én platform die het voor iedereen mogelijk maakt om dressuurwedstrijden te rijden. Ook voor manegeruiters die geen eigen paard of pony bezitten. De wedstrijd kan thuis in de eigen rijbaan of in een manege worden gereden. De deelnemer laat de proef filmen en stuurt de video via de WeAllRide App naar de jury, die de proef op afstand op een scherm beoordeelt. Die beoordeling, het protocol, ontvangt de deelnemer binnen 48 uur. Objectief en met positieve tips, zodat de ruiter zich kan blijven ontwikkelen.

“Wij willen de paardensport leuker en toegankelijk maken voor iedereen. Dit doen we door ruiters de vrijheid te geven om hun niveau te toetsen op een plek en tijdstip die hun het beste uitkomt. Dit past veel meer bij deze tijd. De flexibiliteit die wij bieden geeft meer vrijheid en ontspanning, ook voor het paard! Een plek om te rijden, een paard of pony én iemand die de proef voorleest en filmt, is alles wat nodig is. Paarden hoeven niet vervoerd te worden waardoor stress kan worden voorkomen.”

Meer informatie