VDL Verdi zorgt voor 1 op 2 winstkans de afgelopen maand

VDL Verdi zorgt voor 1 op 2 winstkans de afgelopen maand
Er is opnieuw een maand voorbij met heel wat internationale prestaties. In de maand oktober haalde de 11-jarige Kashmir van Schuttershof-dochter, Gazelle (Gazelle ter Elzen) het meeste winstsommen onder het zadel van Kent Farrington. De Amerikaan haalde 106.240 euro in winstsommen met de BWP-merrie afgelopen maand.

Farrington haalde ongeveer 50% van zijn deelnames de overwinning. Ook VDL Groep Verdi TN (v. Quidam de Revel) wist 1 van de twee deelnames te winnen in oktober. De KWPN'er  kwam enkel in Verona aan de start. Daar startte Maikel van der Vleuten hem in de 1.45m en 1.40-1.60m wereldbeker manche. Het duo won zo 45.000 euro.

De 10-jarige Clearway-zoon, Clear Water haalde het tweede meeste geld op in oktober. Samen met  Marilyn Little imponeerde de Holsteiner in Tryon en Washington en sprong zo  ruim 75.500 euro bij elkaar. De 16-jarige BWP-hengst, Bariano (Bariano van het Westleven) sluit het podium van de topverdieners af.

De Jetset-D-zoon  plaatste zich enkele weken geleden nog als tweede in de CSI5* Grote Prijs van Tryon en won daardoor ruim 64.000 euro.