Twee nieuwe KNHS Talenten Trainings Centra toegevoegd in regio Noord

Twee nieuwe KNHS Talenten Trainings Centra toegevoegd in regio Noord

De KNHS heeft er sinds vandaag twee nieuwe Talenten Trainings Centra bij voor de discipline dressuur. Dressuur- en africhtingsstal Monique Peutz (Groningen) en All About Dressage (Winschoten) zullen aan talentvolle paardensporters passende trainingsprogramma’s bieden in regio Noord.

Namens de KNHS kende Iris Boelhouwer, directeur Topsport, de certificering vandaag toe en reikte bijpassende TTC borden uit aan Marian Staal en Christa Larmoyeur van All About Dressage (locatie Dressuurstal Larmoyeur in Winschoten) en aan Monique Peutz (Dressuur- en africhtingsstal Monique Peutz in Groningen).

Regio Noord goed vertegenwoordigd
“We zijn ontzettend blij met deze twee nieuwe Talenten Trainings Centra. De noordelijke helft van Nederland was nog niet voorzien van dergelijke accommodaties en nu hebben we er niet één, maar twee TTC’s bij”, vertelt Iris Boelhouwer verheugd.

Training op meerdere niveaus
Dressuur- en africhtingsstal Monique Peutz richt zich volledig op de talentontwikkeling van jeugd die de potentie heeft om door te stromen binnen het KNHS Talentenplan en biedt tevens een extra trainingslocatie voor de kader jeugd.

Bij ‘All About Dressage’ ligt de focus op het traject Development en daarnaast richten zij zich op de ontwikkeling van de regionale basissporter. Er wordt door beide partijen gekeken naar een mogelijkheid om samen te werken

bron: KNHS