Ruiterwissel voor Sterrehof-talenten na zwangerschap Caroline Müller

Ruiterwissel voor Sterrehof-talenten na zwangerschap Caroline Müller
Het zwangerschap van Caroline Müller heeft ervoor gezorgd dat de amazone drie toekomstpaarden van Stoeterij Sterrehof ziet verhuizen richting de stallen van andere ruiters.  Onder hen de zesjarige KWPN-hengst Great Blue (v. Plot Blue), die tot nu toe onder het zadel van Caroline Müller van Stoeterij De Wiemselbach te zien was.

Müller maakte haar faam door de opleiding van de statige KWPN-hengst, Van Gogh. De amazone trainde en bracht de hengst tot een 1.50m-niveau waarna Marco Kutschers de teugels overnam. De amazone rijdt daarnaast ook de jonge  paarden van de hengstenhouderij van haar vriend Daaan Horn.

Zo reed ze onder andere Great Blue in de hengstencompetitie. Omdat Caroline zwanger is, is besloten dat Great Blue nu in Rouveen, bij Marc Houtzager en Julia Kayser, op stal komt. Stalruiter Roy Weel neemt voorlopig de teugels in handen.

Ook de vijfjarige Henna S vervolgt haar opleiding op stal Houtzager-Kayser. Henna S is een echt Sterrehof-product, zij stamt van Sterrehof’s Opium, met wie Marc onder andere zevende werd op de Olympische Spelen in 2008, en de topsportmerrie Sterrehof’s Ushi (v. Vigo d’Arsouilles) van Julia.

Een andere nakomeling van Opium, Sterrehof’s Felisimo, maakte onlangs op het CSI Opglabbeek haar internationale debuut met Marc Houtzager in het zadel.