Rolex nieuwe sponsor Indoor Brabant

De aankomende 47th editie van Indoor Brabant zal over het dubbele prijzengeld beschikken tijdens de Grand Prix op zondag middag. Dankzij de steun van Rolex is het mogelijk een pot ter waarde van € 350.000 beschikbaar te stellen. Hiermee versterkt Indoor Brabant haar positie in de het internationale Indoor Jumping Circuit.
“Indoor Brabant heeft de ambitie om in de top 3 indoor evenementen wereldwijd te positioneren.  Om dit mogelijk te maken is het belangrijk ons te onderscheiden van andere wedstrijden. Hierdoor is er gekozen om niet meer te willen vallen onder de reguliere indoor World Cup Jumping wedstrijden. Maar voor het aanzienlijk vergroten van de prijzenpot om het aantrekkelijk te maken voor top ruiters om bij ons aan de start te komen en zo een competietieve wedstrijd van hoog niveau te kunnen garanderen.”, aldus Gerrit Jan Swinkels, voorzitter van Indoor Brabant.

Theo Ploegmakers, van de KNHS, uit zijn enthousiasme over de stap die Indoor Brabant heeft gezet. “Het is fantastisch dat één van de beste wedstrijden in de wereld georganiseerd word in Nederland. Wat een grote contributie is voor de focus op de hippische top sport in ons land”.

Rob Ehrens is also positive about the initiative of Indoor Brabant. “The level of the prize money is essential to compete at the highest level. Indoor Brabant chooses to join the top and will attract the best national and international riders to be present in ’s-Hertogenbosch.”

Uiteraard zou dit alles niet mogelijk zijn zonder de steun van Rolex die een lange traditie in de paardensport hoog houdt met sponsoring van top evenementen zoals: Aachen, Calgary and Geneva. “Wij zijn vereerd dat Rolex zich verbind aan Indoor Brabant. Rolex’s charisma and ambities zijn een perfecte combinatie met Indoor Brabant”, zegt Gerrit Jan Swinkels.

Indoor Brabant kijkt uit naar een lang een succesvol partnership. En zal van start gaan op 20 maart 2014 met voor de eerste maal de Rolex Grand Prix op zondag 23 maart 2014.