Rob Ehrens stapt in het zadel bij KNHS trainersseminar

Rob Ehrens stapt in het zadel bij KNHS trainersseminar

Het KNHS-trainersseminar Springen belooft een mooi spektakel te worden. Vrijdagavond 18 januari is gereserveerd voor het springen. Bondscoaches springen Rob Ehrens (senioren) en Edwin Hoogenraat (pony’s) gaan aan de slag met paarden van B-niveau tot de absolute toppers.





Het trainersseminar richt zich op de instructeurs, trainers, coaches en officials, maar is ook bij de springliefhebber zeer geliefd. Het thema dit jaar is “Trainen met passie en ambitie” hierbij staat de opleiding van het springpaard centraal.

Op vrijdagavond rijden Mark en zijn zus KNHS Talententeamlid Kim Hoogenraat samen met Delphine Klopper verschillende paarden van B tot 1.45 niveau. Rob Ehrens laat ook vanuit het zadel zien hoe je paarden in de dagelijkse praktijk traint. Er wordt oplossingsgericht met de paarden gewerkt met als doel het goed gaande springpaard.

Kortom, een interessante avond voor iedereen die meer wil leren over de training van het springpaard op elk niveau. Er zijn nog kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan om deze inspirerende avond niet te missen.

Meer info: Klik hier