Rien van den Oetelaar overleden

Rien van den Oetelaar overleden
Op zondag 30 december is Rien van den Oetelaar plotseling overleden. Van den Oetelaar was de uitbater van Manege De Molenheide. De 65-jarige ondernemer zijn hart begaf het onverwacht.

In de rijhal van zijn eigen manege wordt op vrijdag 4 januari de afscheidsbijeenkomst gehouden. Vanaf 12.00 uur is daar iedereen welkom die zich betrokken voelt bij Rien van den Oetelaar om afscheid te nemen. Om 13.00 vindt de afscheidsbijeenkomst plaats met toespraken en muziek waarvoor alle aanwezigen uitgenodigd zijn. Aansluitend is er een drankje en kan er nagepraat worden. De crematie vindt daarna in besloten kring plaats.

Rien van den Oetelaar was net als zijn zus Carolien en zijn broers Wim en Kees een familiemens en een paardenliefhebber. Eenvoudig, wars van poeha, met een heel goede smaak ook, die niks met geld te maken had. Zo’n vijftig jaar geleden zette hij de manege-activiteiten voort die vader Dorus opgezet had. Sindsdien was hij de man achter de lessen, de ponykampen en de manegeclub De Molenheide. Vanuit de overtuiging dat zijn manege voor iedereen toegankelijk moest zijn. Daarom hield hij de prijzen bewust laag: ook iemand die minder verdiende, moest kunnen rijden.