Paardenmensen zijn goede feestbeesten en wel hierom!

Paardenmensen zijn goede feestbeesten en wel hierom!

Omwille van de Coronacrisis hebben we het al even niet meer mogen tonen maar paardenmensen zijn wel degelijk erg goede feestbeesten, en daar zijn natuurlijk enkele goede redenen voor! 

Ritme

Ruiters hebben over het algemeen een erg goed gevoel voor ritme. Lievelingslied door de boxen? Geen probleem! 

Geen 'lange tenen'

De meeste mensen vinden het op zijn zachtst gezegd 'niet zo leuk' als er iemand op hun tenen gaat staan. Elke ruiter die al ooit een paard op zijn tenen heeft gekregen (iedereen dus ;-) ) maakt uiteraard geen probleem van iemand die per ongeluk op je tenen gaat zijn als hij/zij langskomt. 

Ruiters kunnen goed tegen de koude

Of het nu een warme zomeravond of een winternacht is, ruiters maakt het niet uit wanneer er een feestje is. We zijn immers gewend om onder elke weersomstandigheden buiten te blijven staan! 

Vlotte babbel 

Ruiters praten graag en veel. Meestal hebben ze conversaties met hun paard dus het is uiteraard extra leuk als ze kunnen praten met iemand die wel antwoordt. 

Ruiters zijn interessant 

Zelfs voor mensen die zelf niet rijden, spreken ruiters vaak tot de verbeelding. Want zeg nu eerlijk, stiekem droomt toch iedereen van een prins/prinses op het witte paard? 

Ruiters kennen geen angst en hebben weinig schaamte

Blauwtje gelopen? Niet erg! Ruiters hebben meestal weinig tot geen angst en schamen zich ook niet zo snel. Ze halen dus maar wat graag hun beste dansmoves boven, ook als die eerlijk lijken op de dansmoves van Chandler van Friends.

Uithoudingsvermogen 

Ruiters zijn gewend aan lange, vermoeiende dagen. We hebben dan ook het uithoudingsvermogen om te blijven feesten tot in de vroege uurtjes! 

Balans

De balans van ruiters is indrukwekkend. Of het nu gaat om dansen op de tafel of een ritje op de rodeo-stier, ze staan gegarandeerd in het middelpunt van de belangstelling. 


Bron: Bitmagazine.nl