Oranje strak in pak dankzij Jansen-Noy

Oranje strak in pak dankzij  Jansen-Noy
Dinsdagavond werden de internationale paardensportkampioenen, die afgelopen seizoen een medaille wonnen op een Wereldkampioenschap, gehuldigd in prachtige teamkostuums van Jansen-Noy uit Sevenum. Voorafgaand aan de KNHS-huldiging in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland ondertekenden Berend Brouwer, directie Jansen Noy, en KNHS-directeur John Bierling het contract dat Jansen-Noy de komende drie jaar aan de KNHS blijft verbinden.

Tijdens de Wereldruiterspelen in Frankrijk werden alle teamkostuums en stropdassen verzorgd door Jansen-Noy. Technisch directeur van de KNHS, Maarten van der Heijden, is zeer te spreken over de kostuums: “Lange tijd hebben wij als Nederlands paardensport team geen kostuums gehad voor kampioenschappen. Tijdens de afgelopen Wereldkampioenschappen in Normandië, waar we maar liefst 18 medailles hebben gewonnen, hadden we dat wel. Alle kostuums voor onze ruiters zijn op maat gemaakt door het team van Jansen Noy. Een hele klus, maar met een prachtig eindresultaat!”

Berend Brouwer, directeur van Jansen Noy, is ook erg enthousiast over de samenwerking: “De paardensport leeft enorm in onze regio; Noord-Limburg en Oost-Brabant. Wij als Jansen-Noy hebben ruime ervaring met het kleden van bedrijven en groepen en we zijn trots om nu ook de KNHS als partner te hebben."

Over Jansen-Noy
Jansen-Noy is een gerenommeerde modezaak in het Limburgse Sevenum. Ooit begonnen als kleine kuideniers- en textielwarenwinkel is het door de jaren heen door de familie Jansen ontwikkeld tot een fashion store met meer dan 2500m2 winkelplezier.

Meer informatie: www.jansen-noy.nl