Oproep! Equnews gaat op zoek naar verhalen van 'wedstrijdruiters langs de kant'

Oproep! Equnews gaat op zoek naar verhalen van 'wedstrijdruiters langs de kant'

De lente komt eraan en dat betekent traditiegetrouw ook de aftrap van het nieuwe seizoen. Omwille van de Coronapandemie is het echter nog niet duidelijk hoe dat nieuwe buitenseizoen er precies zal uitzien. In België zijn momenteel enkel wedstrijden voor professionele ruiters toegelaten en in Nederland worden er zelfs helemaal geen wedstrijden meer gereden. Onze redactie merkt dat het ook bij de 'amateurs' kriebelt om zo snel mogelijk de wedstrijdring weer te mogen betreden. 


Daarom zijn we op zoek naar jullie verhalen. Was je net helemaal klaar om aan een nieuw winterseizoen te beginnen toen Corona nog maar eens roet in het eten gooide? Kocht je net een nieuw paard waarmee je nu al lange tijd niet op wedstrijd kan? Wil je andere amateurs een hart onder de riem steken door jouw verhaal te vertellen? Denk je dat Corona nog lange tijd een invloed zal hebben op je prestaties? 

Onze redactie is op zoek naar verhalen van ruiters die noodgedwongen al erg lang aan de kant staan. Stuur daarom jouw getuigenis naar redactie@equmedia.be en wie weet staat jouw verhaal binnenkort wel op de website!