Nederland voorlopig tweede in Nations Cup klassement

Nederland voorlopig tweede in Nations Cup klassement
Na hun magistrale overwinning in de landenwedstrijd van Falsterbo zijn de Nederlandse springruiters van de zesde naar de tweede plaats gestegen in het algemene klassement in de Nations Cup. Aan de leiding in het klassement van divisie I staat nog altijd de Franse equipe, zij hebben 15 punten voorsprong op de Oranje equipe van Rob Ehrens

Nederland deelt deze tweede plaats met Zweden. Zowel Nederland, Zweden als Frankrijk hebben hun vier manches al achter de rug die tellen voor het klassement. En deze landen zijn vrijwel zeker van deelname aan de finale.

Wat betreft het klassement zijn kapers op de kust voor de topnotenringen de Belgen, zij staan nu vierde maar hebben eind deze maand nog een manche in Hickstead die meetelt voor het klassement. Op de vijfde plaats staat Duitsland ook zij hebben ook nog een manche in het vooruitzicht.

Van Groot-Britannië valt ook nog veel te verwachten. De equipe van Di Lampard heeft tot dusver alle mogelijke punten verzameld en staat met 200 punten op de zevende plaats, maar kan in nog twee wedstrijden punten pakken en heeft dus de mogelijkheid om het klassement aan te voeren als ze dan ook weer winnen.

Kijk hier voor de tussenstand.