Maikel Van der Vleuten, grootverdiener van de maand oktober

Maikel Van der Vleuten, grootverdiener van de maand oktober
Terwijl Gazelle het meeste winstsommen verzamelde bij de springpaarden, moest ruiter Kent Farrington in het algemeen niet onder doen. De ruiter haalde slechts een fractie van zijn deelnames de winst, maar dat niet zonder succes. De Amerikaanse springruiter won 139.055 euro in de maand oktober.

Samen met Gazellte (Gazelle ter Elzen) won hij de CSI5* Grote Prijs in Tryon. In het zadel van de Cobra-ruin, Dublin sprong hij naar een verdienstelijke tweede plaats in Tryon in de 1.50m rubriek. Met de KWPN'er Creedance (v. Lord Z) begon hij de maand met succes met een achtste plaats in zowel de Grand Prix als 1.50m rubriek in Pennsylvania.

Maikel Van der Vleuten sprong maar liefst 92.715 euro bij elkaar in oktober. De Nederlander haalde de winstsommen in het zadel van zijn vertrouwde VDL Groep Verdi TN (v. Quidam de Revel), Salomon (v. Stolzenberg), Dana Blue (v. Mr. Blue)  en VDL Groep Quatro (v. Quaprice Z).

Margie Goldstein-Engle deed eveneens goede zaken. De Amerikaanse verdiende het derde meeste geld en verzamelde op haar thuisbasis ruim 92.000 euro.