Lynne Maas: "Echt een flinke domper"

Lynne Maas: "Echt een flinke domper"
Drie weken geleden viel Lynne Maas na een een bok-partij van een jong paar. Daarbij bezeerde ze haar linkerhand. Eerst verwachte de amazone een kneuzig te hebben, maar omdat de pijn niet minder werd liet Maas haar hand vandaag controleren in het ziekenhuis.

Daar werd geconstateerd dat de ringvinger van haar linkerhand twee breuken heeft en een stukje bot is afgebroken. “Echt een flinke domper”, vertelt de amazone aan Horses.nl. Ondertussen heeft de amazone al die tijd door gereden met een gebroken vinder.

“Ik wilde met Electra perse starten op Jumping Amsterdam”, vertelt ze in haar gesprek net Horses.. “Maar dat liep niet optimaal. Ik kon niet genoeg buiging krijgen en halthouden was lastig omdat je de teugels in de linkerhand moet nemen.”

Nu is de amazone haar vinger gefixeerd om het herstel te bevorderen. Over twee weken volgt een controle in het ziekenhuis. Mocht het niet beter worden kan het dat de vinger geopereerd moet worden. Dan bestaat de mogelijkheid dat Maas langer moet herstellen en wellicht het NK zal missen met met haar Jazz-merrie Electra.