Kaarten voor afgeslankt Indoor Brabant: ‘We kunnen niets garanderen’

Kaarten voor afgeslankt Indoor Brabant: ‘We kunnen niets garanderen’

Gisteren werd bekend dat The Dutch Masters alsnog zouden doorgaan deze week, maar dat er strenge bezoekers voorwaarden worden opgelegd. Om de kaarthouders een oplossing te bieden heeft de organisatie nu een drieledige oplossing bedacht.

The Dutch Masters gaat wel door maar met enkele aanpassingen. Het evenement kan alleen doorgang hebben indien er niet meer dan 1000 bezoekers per dagdeel aanwezig zijn in de Brabanthallen. Dit betekent dat veel mensen die een kaartje hebben gekocht het evenement helaas niet kunnen bezoeken. De keuze zal worden gemaakt op basis van binnenkomst van de boekingen. De organisatie heeft het volgende voorstel voor de mensen die deze editie niet kunnen bezoeken en zal dit morgen middels een nieuwsbrief communiceren.



Kaartje behouden


U kunt het kaartje behouden voor The Dutch Masters 2021 zodat u gegarandeerde plaatsen heeft voor hetzelfde bedrag als 2020. Het tribuneplan zal in 2021 hetzelfde zijn als 2020. Tevens ontvangt u een Dutch Masters vriendenpakket bestaande uit een VIP parkeerkaart en consumpties ter waarde van 10 Euro.


Beschikbare kaarten


Er zijn 1000 kaarten per dagdeel beschikbaar. Als u hiervoor in aanmerking wilt komen kunt u morgen reageren via de link in de nieuwsbrief die morgen wordt verzonden aan alle kaarthouders. We kunnen u echter niets garanderen.


Restitutie


Restitutie van het bedrag waar u de kaarten voor gekocht heeft. Dit kan ook via een link in diezelfde nieuwsbrief.