Jonge groom vermoord aangetroffen in paardenopvangcentrum

Een 22 jarige man moet vandaag voor de rechtbank verschijnen in Essex in Engeland, vanwege de moord op de 21 jarige Laura Davies, die als groom werkte in het paardenopvangcentrum Essex Horse and Pony Protection (EHPP).

Laura Davies werd met meerdere steekwonden aangetroffen op vrijdag 3 juli in het stallencomplex van het opvangcentrum. Zij stierf korte tijd later aan haar verwondingen.
Afgelopen weekend werd de 22 jarige Jordan Taylor gearresteerd door de politie op verdenking van moord. Een andere man werd eveneens aangehouden, maar werd korte tijd later weer vrijgelaten.

Het EHPP heeft via haar facebookpagina een eerbetoon geplaatst aan Laura Davis. 'De meesten van jullie zullen inmiddels hebben gehoord dat wij diep bedroefd zijn over de dood van onze medewerker Laura Davis. Laura was een toegewijde, zorgzame en hardwerkende vrouw, die gek was op alle aanwezige dieren hier in het opvangtehuis. We zullen je missen! Onze gedachten zijn bij Laura's familie, het was een eer om met haar samen te mogen werken. Slaap zacht, lieve meid'.

Klik hier voor een foto van Laura