Indoor Brabant neemt Para-sport op in vaste programma

Indoor Brabant neemt Para-sport op in vaste programma
De succesvolle introductie van de extra wedstrijdring op Indoor Brabant krijgt zijn vervolg. Het programma in de Peelhal is verder uitgebreid en de parasport heeft op vrijdagavond 11 maart een vaste plek in het programma veroverd.

Op deze parasport-avond is er in clinics speciale aandacht voor het paramennen, de paradressuur én vindt de uitreiking van de DVB Award 2015 plaats. De avond wordt door Indoor Brabant georganiseerd met medewerking van Rabobank Foundation, DVB Foundation en KNHS.

De voorlopige programmering ziet er dan ook veel belovend uit en de avond vangt aan met een clinic van Paramentrophy  winnares Francisca den Elzen die same met Wereldkampioen Bram Chardon de piste op Indoor Brabant zal betreden. Verder passeren ook nog clics van Demi Vermeulen, Wereldkampioen Sanne Voets en Emmelie Scholtens de revue. Als afsluiter zal er een Kür op muziek gereden worden door enkele Nederlandse para-toppers, met uitleg door bondscoach para dressuur Joyce Heuitink.

De Brabanthallen in Den Bosch zijn rolstoelvriendelijk en gemakkelijk bereikbaar met rolstoel vervoer. Ook zullen er een aantal instructeurs uit het instructeursnetwerk aangepast sporten aanwezig om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden, voor meer informatie over dit netwerk kan u hier kijken.