Horses2Fly Cup voor regionale springruiters op Indoor Friesland

Horses2Fly Cup voor regionale springruiters op Indoor Friesland

Na het bekend worden dat Indoor Friesland dit jaar van 19 t/m 22 oktober weer op de concourskalender staat, was het enthousiasme in de paardenwereld niet van de lucht. Internationale springruiters, een oud-bondscoach, de winnaar van de laatste Elfstedentocht en heel veel andere paardenliefhebbers reageerden uiterst verheugd op de terugkeer van het enorm gezellige en kwalitatief hoogstaande internationale concours in Leeuwarden.


Met de opzet van de Horses2Fly competitie kunnen nu ook de regionale springruiters hun hart ophalen, want voor hen biedt Indoor Friesland dankzij Horses2Fly een podium op woensdag 19 oktober in het WTC Expo te Leeuwarden. 

De Horses2Fly Cup bestaat uit 6 competitiewedstrijden en wordt tijdens Indoor Friesland afgesloten met een finale en een eindstand. De eerste competitiewedstrijd is al op 14 mei tijdens Outdoor Gaasterland in Harich. Daarna volgen wedstrijden in Exloo, Harich, Tolbert, Sonnega en Wergea.

Per competitiewedstrijd is er per klasse een Golden H2F Ticket voor de winnaar waarmee zij zich rechtstreeks plaatsen voor de finale. Op www.indoorfriesland.frl/sport/deelnemers-informatie staat uitgebreide informatie. Geïnteresseerde ruiters en amazones kunnen zich via de reguliere weg (www.mijnkhns.nl) opgeven voor de Horses2Fly competitiewedstrijden.

Foto: Horses2Fly
Bron: persbericht