Hoefsmid Studenten Bekroond tijdens 'Beste Allround Hoefsmid Leerling van Nederland' Wedstrijd

Hoefsmid Studenten Bekroond tijdens 'Beste Allround Hoefsmid Leerling van Nederland' Wedstrijd

Tijdens de recent gehouden 'Beste Allround Hoefsmid Leerling van Nederland' wedstrijd in Rijkevoort op zaterdag 13 april, hebben hoefsmid studenten van Zone.college opmerkelijke prestaties geleverd, waarbij ze de concurrentie van andere vooraanstaande hoefsmidscholen hebben overtroffen.

Sterke Prestaties in Verschillende Klassen

In de eerstejaarsklasse toonden de studenten van Zone.college een opmerkelijk niveau van vakmanschap. Er namen 12 studenten deel aan de wedstrijd. Onder hen veroverde Teun Cuppes de eerste plaats met zijn nauwkeurigheid en technische bekwaamheid bij het bekappen van een voet, terwijl Sterre Valk en Frenk Elzenga indrukwekkende prestaties leverden en daarmee op de respectievelijk tweede en derde plaats eindigden.

Boris Velthuijs schitterde in de tweedejaarsklasse, waar hij het opnam tegen acht andere studenten. Hij blonk niet alleen uit in het bekappen, maar ook in het beslaan van een voet, waarmee hij verdiend de eerste plaats veroverde.

In de derdejaarsronde stonden ook studenten van Zone.college voor nieuwe uitdagingen, waarbij Emily Klerk zich onderscheidde als winnaar met haar uitmuntende beslag, ergonomische aanpak, veiligheidsbewustzijn en klantgerichte communicatie. Niels Akkerman en Arnold Hendriks vervolledigden de top drie met hun indrukwekkende prestaties bij het diagonaal beslaan van het paard.

Erkenning van Vakmanschap en Professionaliteit

De juryleden waren onder de indruk van de algehele professionaliteit en vaardigheden van de studenten van Zone.college, waarbij ze vooral letten op beslag, veiligheid, ergonomie, communicatie en klantgerichtheid.

Belang van Hoogwaardig Onderwijs en Vakmanschap

Deze prestaties benadrukken het belang van hoogwaardig onderwijs en vakmanschap in de hoefsmederijsector. Zone.college feliciteert alle winnaars met hun welverdiende succes en bedanken alle studenten voor hun deelname, evenals de praktijkopleiders voor hun inzet en toewijding.

bron: Persbericht