Families Van Straaten en Van Bommel gaan pizza's bakken voor Oekraïne

Families Van Straaten en Van Bommel gaan pizza's bakken voor Oekraïne

Naast de crowdfunding actie van Equivox.be lanceert Isabelle Van Bommel-Van Straaten en haar man Jurre nu ook een actie ten voordele van de oorlogsvluchtelingen van Oekraïne.

Familie Van Straaten, Jurre van Bommel Sporthorses en Lab26 hebben bedacht om naar Oekraïne te gaan. Het team van zes personen gaat met een afgeladen vrachtwagen vol pizza-ovens, tomaten, meel en kaas naar Chelm, de grens van Polen en Oekraïne.

De hulpvraag is goed onderzocht. Via stichting Vluchteling en Spoetnik hebben zij deze locatie doorgekregen. Hier is een grote opvang locatie waar de vluchtelingen bivakkeren. De omstandigheden zijn schrijnend en ze hebben een grote behoefte aan voedselvoorziening. Met hout gestookte pizza ovens gaat het team Napolitaanse pizza’s bakken en uitdelen tot ze door de voorraad heen zijn.

"Om dit te kunnen realiseren is er een bedrag nodig voor brandstof en grondstoffen. Grote sponsoren hebben zich al gemeld. Maar we zijn er nog niet! Gedoneerd geld dat over is wordt gestort op Giro 555. Het streef bedrag is 10000 euro en einddatum is 18-3. Dit is kort dag maar hoe sneller de actie uitgevoerd kan worden hoe beter. "

Klik hier voor de actie te steunen

Klik hier voor de Equivox actie te steunen