Een lijk op Paardensportcentrum Lichtenvoorde? Wat nu?

Een lijk op Paardensportcentrum Lichtenvoorde? Wat nu?
Schrijfster Corine Hartman heeft het paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender opgenomen in haar nieuwe thriller. In het boek getiteld ‘Groen Licht’ wordt onder andere de fictieve vrouwelijke burgemeester van Doetinchem levenloos op de bodem van zwembad Rozengaarde aangetroffen. Ook in een stal van Paardensportcentrum Lichtenvoorde ligt een lijk.

In het voorjaar benaderde directeur Corine Berkel haar naamgenoot met de vraag of ze een boek wilde schrijven waarin de Special Olympics Achterhoek een belangrijke rol spelen. Toen uitgeverij Anbo-Anthos vervolgens met het verzoek kwam om een regionale thriller te schrijven was de cirkel rond, vertelde schrijfster Hartman aan presentator en communicatie-adviseur Erik Hagelstein.

Voor de Special Olympics Achterhoek zullen tweeduizend sporters met een verstandelijke beperking en duizend begeleiders op 8, 9 en 10 juni 2018 deelnemen aan meer dan twintig verschillende sporten in acht Achterhoekse gemeenten.

Corine Hartman (53) kwam als kind uit Den Haag naar de Achterhoek en groeide op in Doetinchem en Zelhem. Inmiddels woont ze alweer jaren in Lichtenvoorde. Voor de vele gasten tijdens het zakelijk platform las ze een paar spannende pagina’s voor uit Groen Licht. Een eerste versie van het boek is vrijwel afgerond.

Hoe het nu verder moet met dat lijk in Lichtenvoorde blijft bang afwachten ...