Citizenguard Toscan en Million Dream te koop aangeboden

Citizenguard Toscan en Million Dream te koop aangeboden
Citizenguard Toscan (voormalig Toscan de Ste Hermelle) en Citzenguard Million Dreams staan te koop. Dat lijkt toch uit de informatie op de website van Citizenhorses. Beide paarden zijn actief op het hoogste niveau, maar zoeken nu een andere eigenaar als Alain van Campenhoudt.

Citizenguard Toscan de Sainte Hermelle is een 13-jarige sBs-ruin uit de fokkerij van de Sainte Hermelle. De Surcouf de Revel-zoon raakte eerder dit jaar gewond. Onder het zadel van Gregory Wathelet sprong het paard verschillende internationale klasseringen bij elkaar. Voordien was het Constant Van Paesschen die de viervoeter foutloos rondloodste. Het duo strandde zo derde in de 1.60m CSI5* Grote Prijs in Parijs.

Toscan is de volle broer van Vauban de Ste Hermelle en  Uzar de Ste Hermelle. Vauban springt op een 1.50m niveau met Rudy Cock, terwijl Uzar de Ste Hermelle zich in de kijker springt met Maxime Harmegnies.

De Diamant de Semilly-dochter Million Dreams werd geboren in Duitsland. De elfjarige merrie sprong in het verleden vaak op het podium tijdens de verschillende internationale wedstrijden met Constant Van Paesschen. Million Dreams komt uit dezelfde stam als Perry Geryl's Quinn van de Heffinck.

Ondertussen is Citizenguard Taalex verkocht naar de stallen van Emanuel Andrade.