Annelies Vorsselmans: "Boos of teleurgesteld?"

Annelies Vorsselmans: "Boos of teleurgesteld?"


De voorbije dagen was Annelies Vorsselmans onze gastblogger vanop de 3 sterren concours in Munchen. Zij stuurde ons gisterenavond haar laatste deel door.

We zijn weer onderweg naar huis, nog 350 km en we zijn terug in Weerselo, Nederland. Vandaag waren er 2 proeven te rijden, namelijk de jonge paarden finale en de Grosse Preis von München. De Youngster Tour begon om 9u30. Hermeske had nummer 25. We waren foutloos in het basisparcours en kregen 1 fout in de barrage. Er waren in totaal 19 deelnemers in de barrage. Zowel 7- als 8-jarigen want dat is 1 gemeenschappelijke proef. Ik werd uiteindelijk 10de. Goed gevoel en mooi weer een berg ervaring opgedaan. Jeroen (Dubbeldam) was ook nul in het basisparcours met de 8-jarige Boemerang, maar kreeg 2 fouten in de barrage.

Om 13 uur begon de Grote Prijs, ik had nummer 37 met Chambertino. M’n grote bruine ruin met z’n rechtopstaande stekelmanen voelde goed aan in de paddock, maar in de ring was het niet zoals ik verwacht had. Ik kreeg 3 fouten plus een tijdfout! Boos of teleurgesteld? Nee, niet echt, natuurlijk had ik graag nul gereden maar hij sprong best goed. Misschien beetje minder fit dan gisteren, kan wel excuses zoeken maar dat is onze sport hé. Met vallen en opstaan. Hop naar volgende week CSI Maastricht en dan proberen we het opnieuw! Het was fijn om jullie blogger te zijn dit weekend.