Ahlman blijft leider van de Longines Ranking

Ahlman blijft leider van de Longines Ranking
Een nieuwe maand, een nieuws FEI longines spring ranking. Net als vorige maand is het Christian Ahlmann die aan de leiding staat van het klassement. Ahlmann wordt nog steeds opgevolgd door Frankrijk’s Simon Delestre.

Stephex-ruiter, Daniel Deusser komt op het podium gesprongen naar de derde plaats. Vorige maand stond Deusser nog op stek vijf. Gisteren strandde Deusser nog op een derde plaats in de Longines Grand Prix in Parijs, de week ervoor won hij de CSI5* wereldbeker GP in Stuttgart op de rug van Happiness van ’t Paradijs.

Deusser switcht plaats met Ward Mclain die nu op de vijfde plaats terecht komt. De vierde plaats blijft ongewijzigd door Kent Farrington. Buiten het feit dat Steve Guerdat één plaats omhoog springt op de tiende stek blijft de top verder ongewijzigd.

Harrie Smolders stijgt een plaatsje in de ranking. Hij gaat van plaats 13 naar plaats 12. Ook de Nederlander Maikel van der Vleuten gaat omhoog. Hij stijgt maar liefst 6 plaatsen, van plaats 28 naar 22. Jeroen Dubbeldam blijft staan op zijn 63ste plaats net zoals Jur Vrieling op plaats 70.

In de top vijftig is het Iers springruiter Shane Sweetnam die de beste zaak doet. Sweetnam springt tien plaatsen voorwaarts van 51 naar 41.

Voor de volledige ranking klik hier.