Willem Greve neemt de winst mee naar huis in de CSI2*-rubriek van Peelbergen over een hoogte van 1.35m

Willem Greve neemt de winst mee naar huis in de CSI2*-rubriek van Peelbergen over een hoogte van 1.35m
Op de jumping van Peelbergen werd er zonet een 1.35m proef verreden van de CSI2*-rubriek.

De winst in deze proef was voor de Nederlander Willem Greve en zijn Formidable (v. Carambole), ze bereikten de finish in een tijd van 26.71 seconden. De tweede plaats was voor Abdel Saïd met het paard Itchy van het Lambroeck (v. Berlin), hun tijd bedroeg 27.17 seconden. De bronzen medaille in deze proef was voor Niels Knape en zijn Dirginia (v. Van Gogh), ze kwamen over de finish in een tijd van 27.55 seconden.

Sjaak Sleiderink stond eveneens op plaats drie met zijn Astakkato (v. Stakkato). De top vijf werd vervolledigd door Oda Charlotte Lyngvaer met onder het zadel Jewel Lvp (v. Berlin), hun chrono tikte af in een tijd van 28.25 seconden.

 CSI1*-rubriek over een hoogte van 1.30m. 

De winst in deze proef was voor de Ier Paul Beecher en zijn paard Loughnatousa Eric, ze kwamen over de finish in een tijd van 52.83 seconden. Op de tweede plaats stond Omer Karaevli met zijn paard Bakkara Mnm (v. Cassini I), hun tijd bedroeg 53.17 seconden.

De bronzen medaille in deze proef was voor de Amerikaanse amazone Paige Beal-Andros met haar 7-jarige Katinka van Orshof (v. Ustinov), ze beëindigden hun parcours in een tijd van 55.58 seconden.

Birgit Weiland en haar Shalom 165 (v. Stalypso) vonden we op een vierde plaats in een tijd van 56.24 seconden. De top vijf werd vervolledigd door Camila Mazza Smit en haar Doctor Dolittle (v. Lord Z), ze bereikten de finish in een tijd van 56.51 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.