Wierden dit weekend thuisbasis voor de Summer Ranking Tour

Wierden dit weekend thuisbasis voor de Summer Ranking Tour
De laatste loodjes komen in zicht voor de Equnews Summer Ranking Tour. Zo staan er in totaal nog twee wedstrijden op het programma in de Tour waar er nog punten bij elkaar kunnen worden gereden.

De eerst volgende locatie zal zijn op De Vossenbos in Wierden. Manege de Vossenbos is de thuisbasis van de Eschruiters die van 24 tot en met 26 augustus een springwedstrijd organiseren voor de klassen BB tot en met ZZ. Op zaterdag 26 augustus zal hier de B rubriek worden verreden voor de Tour, die aansluitend na de BB van start zal gaan.

De vereniging staat onder meer bekend door de vele internationale wedstrijden die er worden georganiseerd. Zo vindt hier onder andere Indoor Wierden, Outdoor Wierden en het Dutch Youngster Festival jaarlijks plaats. Het hele jaar door zijn er dressuur, spring- en aangespannenconcoursen voor zowel paarden als pony's.

 

Een week later zal op zondag 3 september de allerlaatste rubriek voor de Tour worden verreden. Dit zal zijn op de locatie van De Veldboer in Langeveen. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de Molenruiters uit Tubbergen.