Sterke prestaties van Riëlke Roeland en Steven Veldhuis bij zes- en zevenjarigen Blom Cup

Sterke prestaties van Riëlke Roeland en Steven Veldhuis bij zes- en zevenjarigen Blom Cup
Tijdens de KWPN Kampioenschappen, halve finale voor zesjarige paarden zagen we een fantastische verschijning van Gadget HBC (Cantos x Indorado) onder Riëlke Roeland. Samen kwamen we over de meet na 65.38 seconden. Ze werden op de hielen gezeten door Oda Charlotte Lyngvaer die Goanita HX (Zandor Z x Bal Pare) bereed en er slechts 3 hondersten van een seconde langer over deed. Niek Groenewoud eindigde derde samen met Giuletta (Nashville x Jupilot) na een tijd van 65.80 seconden.

Een welverdiende vierde en vijfde plaats waren respectievelijk voor Nicolas Toro met Gabbana TCS (v. Numero Uno) en voor Alise Oken met Grasshopper (v. Quality Time). Maar zoals u misschien weet, klopt deze indeling niet helemaal. Het is zo dat in deze halve finale alle duo's die foutloos blijven gelijk worden geklasseerd. Er werd in deze Table A dus niet op tijd gereden. Uiteindelijk zullen er 20 paarden mogen deelnemen aan de finale van de zesjarigen.

Ook bij de zevenjarigen telt deze speciale manier van klasseren. Er zullen eveneens 20 combinaties aan de start komen in de finale voor de zevenjarige paarden. Steven Veldhuis wist zijn Farah Diba (Berlin x Voltaire) als snelste naar de eindmeet te sturen in deze halve finale. Dit deed hij foutloos en in een tijd van 61.49 seconden. Daarna zien we nog: opnieuw Steven Veldhuis maar deze keer met Fionapina Colada (Berlin x Indoctro), Bert-Jan Zuidema op de rug van Fleurabella-V (Diarado x Chin-Chin), Ruben Romp met Fiolita (Diamant de Semilly x Indoctro) en Kevin Olsmeijer met Ferdinand (Viceroy T. X Voltaire).

Voor alle resultaten klik hier