Patrick van der Schans en Patrick Alkema houden thuis-eer hoog in de Peelbergen

Patrick van der Schans en Patrick Alkema houden thuis-eer hoog in de Peelbergen
Niet alleen de Nederlandse combinaties maar ook de internationale ruiters blijven winnen op het Hippisch centrum de Peelbergen. Voor aanvang van de hoofdrubriek snelde Adolfo Pacheco naar de overwinning in de jonge paarden rubriek.

De Argentijn haalde de winst in huis op de rug van de zesjarige KWPN-hengst, Gaudi. Samen met de Numero Uno-zoon klokte de springruiter foutloos af in 27,93 seconden. Louise Saywell zette haar goede vorm in Kronenberg verder. De Britse volgde op de tweede plaats met de AES-merrie, Sultanah (v. Quintus).

De Britse kruiste de finish in 28,39 seconden terwijl Canada's Ben Asselin op de derde plaats strandde met zijn KWPN-ruin, The Freshman (v. Namelus R).

De top vijf werd afgewerkt door Nando de Miranda (Zandora Z, v. Zandor) op vier en Patrick van der SChans met Good Morning B (v. Eldorado van de Zeshoek) op vijf.

Internationaal podium in de 1.20m rubriek

Ook het podium van de 1.20m rubriek kleurde internationaal. James Emblen ging er Patrick Alkema vooraf. De Britse springruiter snelde naar de winst met de KWPN-merrie, Call it Magic (v. Wizzerd WV). Alkema hield de thuis-eer hoog met Lucky Lord Z (v. Lord Z). Elias Hohler vervolledigde het podium met Contessa 172 (v. Con Air).

Klik hier voor de resultaten