NK Mierlo: 62-jarige Pieter van Wiechen bewijst het nog steeds te kunnen

NK Mierlo: 62-jarige Pieter van Wiechen bewijst het nog steeds te kunnen
Het Kampioenschap voor Veteranen 'Vader Abraham' is vanavond gewonnen door de 62-jarige Pieter van Wiechen die hier met zijn Newton (v. N.Aldato) in de twintigkoppige barrage naar de winst wist te rijden. Hij deed dit in een tijd van maar liefst 38.87 seconden.

De 56-jarige Maurice Winters kwam hier het dichtste bij met zijn Carli De La Ferme Blanche Z (v. Caridor Z) met wie hij een tijd noteerde van 40.15 seconden en daarmee naar de tweede plaats reed. Voor Toon Haazen (54 jaar) was er met All Passion (v. Triomphe de Muze) een mooie derde plaats met een tijd van 41.68 seconden.

Ook de 62-jarige Adrie van Rijn liet zien nog genoeg in zijn mars te hebben met Avo's Ecarlos (v. Zento). Het duo reed naar een vierde plaats met een tijd van 42.12 seconden, gevolgd door de 63-jarige Wim Willems die hier met Fabelous One (v. Electro) naar een vijfde plaats wist te rijden in 44.13 seconden.

Met zijn 75 jaar was Ad Reyrink de oudste deelnemer van het veld. In het zadel van Dilandra (v. Namelus R) sprong hij echter nog naar een 16e plaats met de razendsnelle tijd van 39.26 seconden. Helaas zag het tweetal twee balken op de grond vallen waardoor ze 8 strafpunten incasseerden.

Klik hier voor alle resultaten