Nina van Enckevort wint Z Springen in De Peelbergen

Nina van Enckevort wint Z Springen in De Peelbergen
Een mooi resultaat was er vanmiddag in de Klasse ZZ  op 1m35 hoogte in de Peelbergen. Hier was het Oliver Lemmer die met Companion (v. Coolman) naar de winst wist te rijden in deze twee-fasen rubriek waar hij rond wist te komen in 26.84 seconden.

Hij bleef daarbij voor op Antonio Mendes die met Caro (v. Casantos) naar de tweede plaats wist te rijden in 27.65 seconden. Als derde eindigde Tom Sanders met zijn Colarde E (v. Chacco Blue) die hier een foutloze ronde noteerden in 29.18 seconden.

De top vijf bestond vervolgens uit een vierde plaats voor Gabriela Roger Ibars met Fani Puigroq (v. Indret del Maset) met wie hij rondkwam in 30.94 seconden, terwijl Rodrigo Marinho zijn Udo rondstuurde in een tijd van 33.99 seconden wat hem een vijfde plaats opleverde.

In de Klasse Z op een hoogte van 1m25 was het Nina van Enckevort die de overwinning op haar naam wist te schrijven. Zij deed dat in het zadel van Conchita S (v. Con Cento) met wie ze rondkwam in 27.42 seconden. Ze bleef daarbij voor op Luc Poels met Ashmir (v. Kashmir van het Schuttershof) die met 28.99 seconden op de tweede plaats eindigden. De derde plaats ging naar Gabriela Roger Ibars en haar Beauville Z (v. Bustique) die hier een tijd noteerden van 29.84 seconden.

Klik hier voor alle resultaten