Nieuwe top vijf klassering voor Stefanie Heins in Sentower Park

Nieuwe top vijf klassering voor Stefanie Heins in Sentower Park
In Sentower Park werd zonet de 1m25 Grand Prix van de 1-ster competitie afgewerkt. 54 combinaties traden aan in deze rubriek, elf van hen traden opnieuw aan in de barrage.

In die barrage was het de Japanner Mike Kawai die met Cardoso 12 (v. Carolus I) naar de overwinning sprong. Zijn hengst kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 43,78 seconden. Hiermee bleef hij net de Fransman Berenger Oudin voor. Oudin zadelde La Passionata vd Bu nte Z (v. Sheyenne De Baugy) om in 43,93 seconden naar de eindmeet te rijden. De top drie werd vervolledigd door Argentinië. Emiliano Segovia reed met Hakon (v. Lord Z) een foutloze barrage in 43,95 seconden.

Kelly Alan (Le Petit Louis) en Zoe Muler (Tahiti De Bacon) vervolledigden de top vijf. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats. De beste Belg werd Davy Celis. Hij eindigde op de zesde plaats met Citerma B (v. Crawford) na een foutloze ronde in 45,38 seconden.

In de prijs 'Roose-Plospan Shavings' was het Frankrijk dat met de hoogste eer ging lopen. Benjamin Robert reed Cadix Sitte (v. Lord Z) in 42,51 seconden naar de eindmeet en liet hierbij alle balken in de lepels. Jonathan Ding en Super Micke (v. Artist) reden in 43,96 seconden naar de tweede plaays. Ann-Catherine May en Et Vous Du Gibet (v. Epsom Gesmera) vervolledigden op hun beurt de top drie. Ook zij sprongen een foutloze omloop in 44,84 seconden.

Daniel Moseley en Argeneeka (v. Argentinus) eindigden op de vierde plaats. Stefanie Heins en Dyantha V (v. Lupicor) vervolledigden de top vijf. Zij sprongen een foutloze ronde in 45,55 seconden.

Klik hier voor alle resultaten