Marc Houtzager beste Nederlander in 5* proef voor FEI ranking

Marc Houtzager beste Nederlander in 5* proef voor FEI ranking
De tweede proef op de prachtige Albert Plage van Knokke was een proef van de 5* rubriek over een hoogte van 1.45m, deze telde mee voor de FEI ranking. Gudrun Patteet was de snelste met onder het zadel Sea Coast Ferly (v. Calato), ze was 20 honderdsten sneller dan haar voorganger met haar tijd van 38.51 seconden.

Op plaats 2 staat de Pool Jaroslaw Skrzyczynski met zijn paard Quintella (v. Sanvro (os), ze stonden een hele poos aan de leiding met hun tijd van 38.76 seconden. De derde plaats was voor Fransman Kevin Staut en zijn Unna de Kerglenn Hdc (v.Cap Kennedy*Bois Margot), hun chrono stopte bij een tijd van 39.42 seconden.

De 4e plaats in deze proef was opnieuw voor Polen, Jaroslaw Skrzyczynski wist deze keer zijn Chacclana (v. Chacco-blue) naar de finish te sturen in een tijd van 40.08 seconden. De Spaanse combinatie Manuel Fernandez Saro en zijn Cuidam (v. verdi) waren goed voor een 5e plaats met hun tijd van 41.57 seconden.

Nederlander Marc Houtzager en zijn 8-jarige Edinus (v. Padinus) waren goed voor een 6e plaats met hun tijd van 41.87 seconden.

Voor meer resultaten klik hier.