Loewie Joppen laat zich opvallen in tweede kwalificatie zesjarigen te Lanaken

Loewie Joppen laat zich opvallen in tweede kwalificatie zesjarigen te Lanaken
Ook de zesjarigen tweede kwalificatie rubriek kwam vanmiddag ten einde in Lanaken. Ditmaal was de winst voor de Ier Michael Pender die zijn MHS High Hopes foutloos en met de snelste tijd over het 1.30m parcours wist te sturen. De Quidam Junior nakomeling noteerde daarbij een tijd van 57.25 seconden.

De Belgische Cassandre Malherbe volgde op een nette tweede plaats in het zadel van haar Fee van het Cauterhof (v. Bamako de Muze) met wie ze in een tijd van 58.32 seconden rond wist te komen. Ook op het podium staat de Franse Thomas Rousseau en zijn Big Star des Forets (v. Untouchable M) met wie hij naar een tijd wist te rijden van 58.80 seconden.

Ook de vierde plaats bleef in handen van Frankrijk, waar het dit keer Benjamin Negron was met Beau Geste des Forets (v. Ready Boy des Forets) met wie hij een tijd noteerde van 58.94 seconden. Gevolgd door een vijfde plaats van de Italiaan Samuele Maestri die met Baltimora du Sud (v. Helios de la Cour II) naar de vijfde plaats reed in 61.59 seconden.

Loewie Joppen zorgde voor het beste Nederlandse resultaat door zijn Calvara Dl Z (v. Calvaro Z) naar de achtste plaats te rijden.

Klik hier voor alle resultaten