Kelly Jochems wint nu ook met Bontendro in Monaco

Kelly Jochems wint nu ook met Bontendro in Monaco
In de voormiddag kwamen in Monaco eerst nog twee CSI2* wedstrijden aan bod. Bij de tweede klasse van de dag op 1.30m hoogte was het de Nederlandse Kelly Jochems die met de winst ging lopen. Ze zette een razendsnelle ronde neer in 62.60 seconden. Ze bereed haar KWPN'er Bontendro (v. Contendro I). De twee hebben er een topweekend opzitten in Monaco, ze behaalde al een tweede en derde plaats.

Mathilde Borremeo volgde haar op met twee paarden. Ze kwam met Adavante (v. Diamant de Semilly) door de finish in 67.39 seconden en met Deante (v. Lord Z) in 67.45 seconden.

De Amerikaanse Georgina Bloomberg klokte af in 68.02 seconden wat goed was voor de vierde plaats. Zij had onder het zadel Quibelle 19 (v. FRH Quaid). De top vijf werd vervolledigd door Salomé Panizzi van Monaco. Zij had Un Prince du Verger (v. Calvaro) onder het zadel en stopte de tijd in 69.53 seconden.

Klik hier voor alle resultaten.  

Ervoor werd ook al een CSI2* op 1.15m gereden, hier was de winst voor de USA met Flo Fulton Miller. Deze amazone kwam in de ring met Rio de la Grandiere, een nakomeling van Gatsby de Quinhon. De twee ging door de eindmeet met een tijd van 57.90 seconden.

Ze werd opgevolgd door de Oostenrijkse Brigitte Prömer met onder haar zadel Chanel 418 (v. Charon). Ze was enkele honderdste van een seconde trager met een tijd van 58.00 seconden. De Nederlandse Lauren van Berkel eindigde derde in 59.76 seconden met Little Lancer (v. Lancer III).

Sarah Benatar stopte de chrono in 60.10 seconden wat goed was voor de vierde plaats. Deze Franse zat op de rug van Americainboy de Charme (v. Diamant de Semilly). Dietlinde Thomel, de amazone van Monaco zelf kwam op de vijfde plaats te staan in een tijd van 61.37 seconden. Zij reed met Salomon de Graves.

Klik hier voor alle resultaten.