Julie en Lily Engelsman in de prijzen in Grote Prijs Chevenez

Julie en Lily Engelsman in de prijzen in Grote Prijs Chevenez
In het Zwitserse Chevenez was de jeugd de afgelopen dagen aan het werk voor zijn eigen Nations Cup wedstrijd. In de Children Grote Prijs sprong de Zwitserse Sarah Haldimann naar de overwinning met de Sir Corland-nazaat, Zondela. Het dup was één van de twee foutloze combinaties in deze 1.25m hoge Grote Prijs. Uiteindelijk sprong ze naar de winst in 35,16 seconden.

De Nederlandse Lily Engelsman volgde op de tweede plaats op de rug van Whipped Cream. Engelsman klokte foutloos af in 35,87 seconden.

De snelste tijd werd gepresteerd door Ierland's Max Wachman met Cesha Old (v. Casiro I). Het paard dat zijn weg vond naar de Wachman familie via Ashford Farm snelde door de finish in 34,96 seconden maar met één springfout op de teller.

Net buiten het podium volgde de Belgische  Linde Van Boxstael met Cadidja van t Arkelhof (v. Darco).

Klik hier voor de prijzen

Familie Engelsman grijpt ook bij junioren prijzen

Bij de junioren sprong Julia Engelsman zich in de prijzen. Samen met Don Juan haalde ze nog nipt de klassering. De overwinning in deze 1.40m Grote Prijs werd gegrepen door de Duitse Julie Thilen met Showbizz. De amazone bleef zo Ierland's Harry Allen met Eh Quick Nina voor.

Klik hier voor de prijzen